Povratak
Gradska tržnica Pleternica proslavila 3. rođendan

Gradska tržnica Pleternica proslavila 3. rođendan

Gradska tržnica Pleternica prošle je subote proslavila svoj 3. rođendan, a kako drugačije nego upravo s onima koji Gradsku tržnicu čine i upotpunjuju – svim prodavačima i vjernim kupcima.

Gradska tržnica otvorena je 20. siječnja 2021. godine, a od tada je mjesto susreta mnogih stanovnika s područja Grada Pleternice, ali i šire. Pekmezijada, Kestenijada, Veliki jesenski sajam te Izbor za najbolje kiflice samo su neke od manifestacija koje se redovito održavaju na Gradskoj tržnici i okupljaju mnoštvo zainteresiranih.

Stalnim prodavačima te mnogim ženama koje su bile u kupnji tijekom subotnjeg dana, direktor Pleterničkog komunalca Tomislav Ećimović uručio je crvene ruže.

Rođendan je svečano obilježen i rođendanskom tortom koju je zarezala i podijelila prisutnima gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić.

Povodom rođendana za posjetitelje tržnice organizirano je i nagradno darivanje putem Facebooka, a svi koji su htjeli sudjelovati trebali su odgovoriti na pitanje o tome koliko je ukupno stalnih prodavača u unutarnjem i vanjskom dijelu Gradske tržnice Pleternica. Pobjednica nagradnog darivanja je bila Goga Petković koja je prva dala točan odgovor – 25 stalnih prodavača.

Nagradu, koja se sastojala od raznih proizvoda svih prodavača na tržnici, pomno je birala gradonačelnica Šarić zajedno s direktorom Ećimovićem.

Misli odgovorno, kupuj lokalno!

Skip to content